Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid is een belangrijk aandachtspunt in een tijd van groeiende krapte, vergrijzing en verregaande technologisering. Dit vraagt om vernieuwing, flexibiliteit, talent, gezonde en vitale medewerkers. 

De kracht van `optimaal en duurzaam inzetbaar kunnen werken` zit in de verbinding tussen mens en organisatie.

Hierbij is de medewerker aan zet. Vertrouwen, zelfinzicht, verantwoordelijkheid en samenwerking vormen de fundamenten voor de next step naar een duurzame en voortdurende inzetbaarheid. Een beleid op duurzame inzetbaarheid voor uw medewerkers is gericht op ontwikkeling, gezondheid, flexibiliteit, opleiding, motivatie, werk-privé balans: de optelsom van factoren, die een bijdrage leveren aan vitale en duurzaam inzetbare medewerkers.

Een organisatie faciliteert, daagt uit en verleidt de medewerker om die stap te zetten. Door mensen te motiveren, in een stimulerende omgeving te brengen, hun sterke punten te ontwikkelen en hen 100% erbij te betrekken. Daar is een helder beleid, draagvlak, werkwijzen, structuren, techniek en teamspirit voor nodig. Vitale organisaties laten medewerkers floreren en optimaal presteren en gunnen medewerkers geluk, gezondheid en succes, vooral ook ná de werkbare leeftijd.

Investeren in duurzame inzetbaarheid betekent kwaliteitswinst:

`Vitale medewerkers zorgen immers voor een vitale organisatie`

Hiermee kan een bedrijf effectief reageren op de veranderingen in het bedrijf en in de markt.

Triple Dynamixs Preventie & Coaching adviseert en ondersteunt u met een helder stappenplan in de ontwikkeling naar duurzame inzetbaarheid of anders gezegd naar organisatie - en mens vitaliteit. Het reproduceerbare gezondheidsonderzoek en onze groepsgewijze en individuele dienstverlening passen uitstekend in een duurzame inzetbaarheids- en vitaliteitsbeleid. Samen met onze samenwerkingspartners ondersteunt Triple Dynamixs Preventie & Coaching u, vanuit één-loket-gedachte, met een volledig pakket. Onze voortgangsbewakingsmonitor zorgt ervoor dat u controle houdt op het proces.

Meer weten? Neem dan gerust contact op, wij komen graag bij u langs.

Vitaliteit gaat verder waar duurzame inzetbaarheid stopt