Gezondheidsonderzoek

Gezonde vitale medewerkers zijn optimaal en duurzaam inzetbaar, ze zijn de drijfveer achter een gezond bedrijf. Heeft u als bedrijf voldoende inzicht in de gezondheid, vitaliteit en bevlogenheid van uw medewerkers? Heeft uw medewerker hier zelf voldoende inzicht in? En wat is de rol van uw medewerker als het gaat om gezondheid en vitaliteit? Hoe gaat u als bedrijf daarmee om?

Weten waarom = doen daarom! 

Inzicht in gezondheid en vitaliteit is een belangrijke drijfveer voor de individuele medewerker om actie te ondernemen. En met het verkregen overall inzicht over de gezondheid, vitaliteit, bevlogenheid binnen uw organisatie kunt u op organisatieniveau aan de slag.  

Test uw organisatie en test uw medewerkers!

Het gezondheidsonderzoek bestaat uit verschillende testen, deze worden op maat worden samengevoegd tot een PAGO voor de bouw- & infra- installatiemedewerker of Preventief Medisch Onderzoek (PMO) voor de overige branches. Beide bestaan uit gevalideerde vragenlijsten en digitale gezondheidstesten. Uit de gegevens ontwikkelen wij, op basis van onze kennis en expertise, een prioriteitenanalyse volgens een stoplichtmodel. In samenspraak met uw bedrijf wordt een actieplan op maat opgesteld. Hierbij worden vanzelfsprekend externe en interne financiële middelen in ogenschouw genomen. Met een terugkerende  PAGO/PMO kan het resultaat in het verloop van meerdere jaren inzichtelijk worden gemaakt.

PAGO en DIA dichtbij en vertrouwd! Op het opleidngsbedrijf waar u als Bouw & Infra bedrijf bij aan bent gesloten.

Meer weten?

Neemt u dan gerust even contact op, wij komen graag bij u langs. Vanzelfsprekend bent u ook welkom op één van de Test- & Meetdagen.

meten = weten