Preventieve groepsgewijze aanpak

Triple Dynamixs Preventie & Coaching helpt uw medewerkers vanuit de eigen verantwoordelijkheid, rol en mogelijkheden om een optimale bijdrage te leveren aan het bewaken gezondheid en daarmee aan hun optimale en duurzame inzetbaarheid.

2019: 93% van de deelnemers waarderen dit onderdeel Uitstekend tot Goed

gecertificeerd voor bouw, transport Code 95 en zorg V&VN   op de eigen werkplek  bedrijfspecifiek  maatwerk in modules  landelijk  organisatiebreed en functiegroepgericht  trainingen voor leidinggevenden   branchebreed inzetbaar  competentiegericht

Programma`s zijn o.a.:

  • Invloed op Fysieke Belasting
  • Omgaan met Werkdruk en werkstress
  • Energiek aan het werk
  • Samenwerken aan veiligheid
  • Opleiding voor preventiemedewerkers / ergocoaches

Workhop `Mijn duurzame inzetbaarheid`. Na de workshop heeft de deelnemer meer inzicht in de voordelen van en de eigen rol en verantwoordelijk binnen het thema duurzame inzetbaarheid. De deelnemer kunnen aan de slag met een persoonlijk actieplan.

Opleiding voor preventiemedewerkers /ergocoaches. Na de opleiding kan de deelnemer de opgedane kennis en vaardigheden toepassen in hun rol als adviseur, trainer en coach om individuen en groepen medewerkers te begeleiden in hun ontwikkeling naar zelfmanagement en preventie. Het doel is grip op fysieke belasting en bevorderen van zelfsturendheid op dit vlak. De opleiding is geschikt voor alle branches, binnen de zorgsector is geaccrediteerd door het V&VN.

Groepstraining met maximaal leereffect

Wij trainen in kleine groepen, dit bevordert het leereffect.

Check on the Job

De Coach van Triple Dynamixs Preventie & Coaching is op vaste tijden op bedrijfslocatie en adviseert medewerkers en leidinggevenden op hun eigen werkplek. 

Meer weten over onze toolboxen, workshops, trainingen, cursussen of opleidingen? Neem dan gerust contact met ons op!

Gezond bewegen, gezond vitaal blijven