Individuele begeleiding

Triple Dynamixs Preventie & Coaching helpt uw medewerker vanuit de eigen verantwoordelijkheid, rol en mogelijkheden om een optimale bijdrage te leveren aan het herstel van fysieke klachten, voorkomen van verergering en preventie op de langere termijn. Ons doel is optimale, duurzame inzetbaarheid en, in geval van verzuim, een veilige en verantwoorde werkhervatting.

op de eigen werkplek  24 uurservice   landelijk   branchebreed inzetbaar

garantie op verzuimreductie aangetoond laag recidiefpercentage

Al 10 jaar waarderen de medewerkers waarderen dit onderdeel gemiddeld een 9,1

Uw medewerker wordt individueel op maat en op geleide van de fysieke klachten op de eigen werkplek gecoacht & getraind in lichaamshouding, werktechniek en werktactiek. De medewerker ontvangt een fotoverslag met tips en aanbevelingen. Waar gewenst, worden de ergonomische omstandigheden geïnventariseerd, en voor zover mogelijk ter plekke geoptimaliseerd. U ontvangt een adviesrapportage met tips en aanbevelingen.

A. Coaching on the Job Individueel 3,5 uur

Voor de medewerker met (dreigende) fysieke klachten, die al dan niet verzuimen duur 3,5 uur, Intake en 6 lessen

Meer lezen? Infobulletin voor HR of infobulletin voor medewerker

 B. Coaching on the Job Werkplek Inventarisatie & Training 2 uur 

Voor een niet verzuimende medewerker duur 2 uur 

C. Re- integratie

Voor de individuele medewerker, die na een middellang of lang verzuim, werkzaamheden gaat hervatten  duur 5 uur, Intake en 9 lessen  Waardevolle aanvulling op FML

Mocht u vragen hebben bovenvermelde individuele begeleiding voor uw medewerker is, dan kunt u vanzelfsprekend altijd even contact met ons opnemen. U wordt dan ook op de hoogte gebracht van eventuele vergoedingen fdoor verzekeraars.

Dynamisch & Gezond Lichaamsgebruik ... JA NATUURLIJK!