Werkwijze

Triple Dynamixs Preventie & Coaching is gespecialiseerd in een gedragsmatige aanpak van arbeidsgerelateerde en niet- arbeidsgerelateerde gezondheidsvraagstukken. Wij zetten ons specialisme in om de gezondheid van cliënten en/of werknemers te bewaken, te bevorderen en gezondheidsrisico’s tot een minimum te beperken. We houden daarbij de focus op optimale en duurzame inzetbaarheid van uw medewerker(s).

Wetenschappelijk onderbouwd

Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat ‘self care’ in combinatie met een ‘motiverende ondersteuning’ een effectieve methode is bij preventie en het oplossen van fysieke klachten, waaronder rug- nek- en schouderklachten. Wij hanteren een wetenschappelijk onderbouwd hands-off demedicaliserend zelfmanagementbeleid. Onze werkwijze is Evidence Based.

Oplossingsgericht gezondheidsbeleid

Triple Dynamixs Preventie & Coaching ondersteunt bedrijven en organisaties met gezondheidsonderzoek, bij de implementatie van hun gezondheidsbeleid en/ of duurzame inzetbaarheidsbeleid en werkt samen met u om gestelde doelen te behalen. Triple Dynamixs Preventie & Coaching is in staat vanuit haar kernpunten - ervaring, kwaliteit, helderheid, toepasbaarheid, en borging- u gedurende het proces op medewerker en organsiatie niveau te ondersteunen: van inspireren en adviseren tot leveren van topzorg.

  

Maatwerkoplossing voor uw bedrijf