Snel erbij, snel klachtenvrij!

De coach van Triple Dynamixs helpt je om lichamelijk klachten zo snel mogelijk onder controle te krijgen en/of deze te voorkomen. Gezondheid en vitaliteit zijn immers voorwaarden om optimaal te functioneren en presteren op het werk, thuis en/of tijdens het sporten. Het leidt tot betere prestaties en meer plezier op het werk en thuis.

In 2015 waardeerden medewerkers onze individuele begeleiding met gemiddeld een 8,6

 Triple Dynamixs Preventie & Coaching is gespecialiseerd in Topzorg voor het houding- & bewegingsapparaat: de spieren en gewrichten. De meest voorkomende oorzaak voor het ontstaan van klachten aan gewrichten en spieren is overbelasting. In tegenstelling tot wat vaak wordt beweerd, ligt de oorzaak niet altijd in het lichaam zélf maar vaak in de wijze waarop het lichaam gebruikt wordt.

Zelfmanagement: Gezond op eigen kracht.

Je kunt zelf veel doen om gezond te blijven. Je kunt zelf ook lichamelijke overbelasting aanpakken. Misschien wel meer dan je zelf denkt. Wat kun jezelf doen om de overbelasting en de ontstane klacht zo snel mogelijk onder controle te krijgen en in de toekomst te voorkomen? En hoe weet je wat goed is voor het lichaam?

Wie kan het beter uitleggen dan andere medewerkers? Hoe zij het ervaren, is onze waarde!

We zijn je graag van dienst om je op weg te helpen naar herstel en preventie van lichamelijke klachten!

Met hartelijke groeten,

Wil Griffijn

Richard Schüller

Remko de Vries   

06 13 11 09 97

06 13 11 25 59

06 23 04 84 29


 

Gezond bewegen, Gezond vitaal blijven