Bevindingen van medewerkers

 

Triple Dynamixs Preventie & Coaching staat voor het leveren van Topzorg met een kwaliteitslabel. Zodat we kunnen blijven waarmaken:

Onderscheidend in helderheid, functionele toepasbaarheid en borging!

Onze klanten zijn, behalve over ons vakmanschap, zeer tevreden over de communicatie, de snelheid, de borging en het resultaat. Onze inzet en bevlogenheid wordt als zeer positief ervaren. Ook medewerkers beoordeelden de dienstverlening van Triple Dynamixs Preventie & Coaching in 2015:

- Individuele dienstverlening met gemiddeld een 8,6

- Groepgewijze trainingen 91 % met  Goed tot Uitstekend

 De bevindingen van bedrijven vindt u op de pagina kwaliteit waarborgen bij het onderdeel 'Bedrijven'

Bevindingen medewerkers

Ik had al enkele weken stekende pijn in mijn linker bovenbeen, van de huisarts pijnstillers gekregen maar de pijn bleef aanhouden.
Op een dag kwam een medewerkster van personeelszaken bij mij en vroeg wat er aan de hand was. Zij had al een paar keer  gezien dat het niet echt goed ging.
Ik heb haar het verhaal uitgelegd en een paar dagen later kwam ze vragen of zij mij mocht aanmelden bij Triple Dynamixs.
Na een intake gesprek en uitleg waar de pijn vandaan kon komen kwam al snel naar voren dat triple Dynamixs iets voor mij kon betekenen.
Eerlijk gezegd heb ik in het verleden enkele negatieve ervaringen met Fysio therapeuten gehad maar door triple Dynamics heb ik deze gedachte bijgesteld, het kan dus ook anders.
Het positieve van triple Dynamics vindt ik is dat de medewerkers op de werkplek zelf komen kijken naar de verschillende werkactiviteiten/werkhoudingen.
Er worden foto’s gemaakt van de verschillende houdingen en er wordt direct bij verteld wat er eventueel niet goed aan is, je wordt hierin direct gecorrigeerd en ook hier worden weer foto’s van gemaakt ter vergelijking, deze foto’s gebruik ik nog steeds als ruggensteuntje.
Ook het anders instellen van mijn stoel en anders gaan zitten en opstaan zowel op het werk als thuis heeft mij erg veel geholpen.
Niet alleen ik heb baat gehad bij Triple Dynamics maar mijn werkgever natuurlijk ook.

Bij deze wil ik Remco en Koert nogmaals bedanken.
Ik heb het als zeer positief ervaren.

Vriendelijke Groet

Marco Liebrand.

----------

 

Dag Remco,


Hierbij wil ik je bedanken voor de goede coaching.

Mijn stoel is nu prima ingesteld en ik heb mijn collega's dringend verzocht hierin geen verandering aan te brengen.
Je hebt duidelijk de juiste werkhouding laten zien op de werkplek.
Ook de tips bij het bukken, tillen en reiken neem ik ter harte.
Collega's deden eerst lacherig over de manier waarop ik zit en beweeg maar
door hun nieuwsgierigheid wilden ze toch graag de informatie met de voorbeelden lezen.
Dat mijn stoel goed is ingesteld hadden zij ook graag gewild.
Jij had dit al voorspeld.

Hartelijke groeten van Ingrid Wernekinck


-------

Zoals eerder besproken was mijn verwachting anders. Verzocht was om tips voor instellen van de bureaustoel en het bureau zelf en aangeven wat een juiste werkhouding is.

Vervolgens is er een complete inventarisatie gemaakt van de huidige werkhouding. Zowel instellingen van werkplek alsmede fysieke werkhouding. Daarna is de werkplek opnieuw ingesteld en ingericht en zijn tips gegevens omtrent werkhouding. Door het vergelijk tussen oude en nieuwe werkhouding wordt je hier bewust van gemaakt, hetgeen inhoud dat je beter op je nieuwe werkhouding let en niet vervalt is het “oude vertrouwde”.

Door ook de tips mee te nemen in de privé situaties merk je dat de werkhouding verbeterd en fysieke klachten verminderen. Prima ondersteuning op de werkplek dus.

 --------

Zoals afgesproken mijn persoonlijke visie op de werkplek trainingen. Vooraf was ik zeer sceptisch en heb dit ook kenbaar gemaakt bij jou. Na de eerste training was ik positief verrast, de trainingen waren praktisch gericht en ontspannen.

Ik ben hierdoor tot meer inzichten gekomen en de basis principes zijn een aanvulling voor eentonige en belastende werkzaamheden voor mijn rug zodat ik deze op een niet belastende manier kan uitvoeren. Ook speelt vooraf nadenken voor je met werkzaamheden begint een belangrijke rol, dit principe wordt bij ons bedrijf ook toegepast en werkt in principe voor de gehele manier van denken en handelen. Tot slot, ik kan de training aanbevelen en denk dat mensen zonder klachten ook baat hebben bij het volgen van de trainingen. Dit ter preventie, als je jong bent realiseer je dat niet.

Ik heb het als zeer positief ervaren.

 Met vriendelijke groet, Pieter Willems

---------

Ervaring Ruud en TD Preventie & Coaching

Half januari 2011 werd ik door een onderrugblessure geveld met een pijnlijke Ischias aan mijn rechterbeen. Om toch nog naar behoren de dagelijkse dingen te kunnen doen, zowel thuis als op het werk, slikte ik 4 weken lang veel pijnstillers.Hier werd ik helaas niet beter van en noodgedwongen moest ik me half februari ziekmelden bij mijn werkgever omdat de pijn ondraaglijk werd. Nadat ik eind april weer in staat was om gedeeltelijk terug te keren naar mijn werk, mede door manuele therapie, fitness oefeningen, voorgeschreven pijnstillers en rust, bood mijn werkgever mij aan om me aan te melden bij Triple Dynamixs.

Na een kort intake-gesprek over de klacht en uitleg wat Triple Dynamixs voor mij kon betekenen ben ik samen met de coach de afdeling op gegaan om mijn werkactiviteiten te demonstreren. Al snel werd duidelijk dat bij het uitvoeren van mijn werkzaamheden vaak de verkeerde lichaamshouding werd gebruikt. Tijdens elke verkeerde en goede houding, wat door de coach werd voorgedaan en uitgelegd, werden foto's genomen. Door de foto's te vergelijken en te bespreken wordt je uitgelegd hoe blessures kunnen ontstaan.

Het gaat nog niet altijd automatisch, maar ik ben door deze begeleiding meer bewust geworden om op een verantwoorde manier met mijn rug om te gaan.

Ik ben nu volledig hersteld en dat voelt heel goed.  

Ruud 

---------                                                    

Als TD Preventie & Coaching stellen wij het op prijs, ervaringen en bevindingen over onze dienstverlening te publiceren om daarmee andere mensen van dienst te kunnen zijn. Wilt u ook uw ervaringen met de dienstverlening van TD Preventie & Coaching met anderen delen ?

Mail dan uw verhaal naar [email protected] o.v.v. 'Ervaringen en Bevindingen'. We zullen een selectie maken uit de ingezonden e-mails.

Uw tevredenheid is onze waarde